Refinansiering av lån - Din vei til mer overskudd

Samle lånene dine og spar mange penger hver måned.

Ønsket lånebeløpet kr.
Nedbetalingstid
Dataene dine er i sikre hender.

LOAN.no er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Dra nytte av lave renter og refinansier dyre lån

Slutt med dyre lån og kredittkortgjeld. Få ett samlet lån som gir deg mer overskudd og oversikt hver dag.

3 gode grunner til at du bør refinansiere

  • Det er uten forpliktelser å søke
  • Du kan spare mange penger hver måned
  • Bli kvitt dyr gjeld og merk friheten

Refinansiering

Her på Loan.no har vi forståelse for at økonomien noen ganger kan virke uoverskuelig - og følelsen av at alle pengene går til renter. Mange nordmenn har i dag lån og kredittkort med alt for høye renter. Vi kan hjelpe deg med å få kontroll over økonomien ved å refinansiere gjelden.

De fleste kan oppnå betydelige besparelser ved å samle alle lån og kredittkortgjeld i ett samlet lån.

Slik hjelper vi deg med å bli kvitt dyre lån

Ekspert refinansiering

Du starter refinansieringen ved å fylle ut vårt sikre søknadsskjema. Deretter vil vi umiddelbart se på saken din i all fortrolighet. Opplysningene dine blir lagret kryptert med bruk av den nyeste teknologien. Informasjonen er derfor i trygge hender. Deretter analyserer vi lånene dine. Det er enkelt og kan være en av de viktigste økonomiske beslutningene du tar.

Bonusinformasjon: Husk skattefradraget

Husk at du kan få skattefradrag for rentene. Dermed får du lavere skatt, noe som faktisk er med på å gjøre lånet billigere enn det kan se ut. Vi har laget en guide til hvordan du kan sjekke at du får alle skattefordelene du har krav på.

Får man alltid en lavere rente når man samler sine lån?

Dette avhenger fullt og helt på hva du har som lån i forkant, samt om din finansielle situasjon har forbedret seg siden du tok opp lånet. Via Loan.no kan du samle lån og kreditter opptil 500 000 kr. Det kan være en god idè å søke om å samle sine lån om din finansielle sitasjon har blitt bedre. For eksempel om du har blitt kvitt betalingsanmerkningene dine så øker dine sjanser for å få en lavere rente. Om dine tidligere lån er SMS-lån så pleier du få en lavere rente dersom du refinansierer.

En søknad - sammenlign flere långivere

Mange oppfatter lånesøknader som en vanskelig og dyr prosess, men vi hjelper deg gjerne med å gjøre søknaden enklere og raskere. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en søknad via hjemmesiden vår, så kan du låne opptil 500 000 kroner og sammenligne flere forskjellige banker og långivere. Søknaden er selvfølgelig uforpliktende og gir en så enkel og rask opplevelse som mulig.

Du søker deretter hos én eller flere långivere som møter kravene dine. Målet vårt er at du som kunde skal være fornøyd med det lånet du får. Så gjør deg selv en tjeneste, send inn en søknad og spar både tid og penger. Vi vil ha lykkelige kunder, så vi hjelper deg gjerne hvis du har flere spørsmål.

Søk gjennom en låneformidler

Tjenesten vår er helt gratis, og du er ikke bundet til å ta noen av lånene før du signerer låneavtalen. Du har derfor ingenting å tape på å sammenligne ulike långivere gjennom denne tjenesten, og søke hos den som passer deg best. Når du søker om lån fra en bank, tas det en kredittsjekk. Hvis du vil sammenligne lån fra mange banker, blir det vanligvis tatt mange kredittsjekker av deg. Bankene kan se hvor mange kredittsjekker som har blitt tatt av deg, og det kan ses som et faresignal på at du har problemer med å få lån. Det er derfor ikke bare vanskelig og tidkrevende å sammenligne lån fra forskjellige banker, det kan også gi deg dårligere sjanser til å få et godt lån. For å unngå dette problemet bruker mange en låneformidler. Vi anbefaler de fleste å søke gjennom en låneformidler når de ønsker å låne penger.

Når kan du tjene mest på refinansiering?

Det kan være lurt å søke om refinansiering dersom din økonomiske situasjon har endret seg siden sist du tok opp lån. Eksempler på dette kan være at du har klart å bli kvitt betalingsanmerkninger, betalt ned gjeld, har fått en ny stilling, høyere lønn eller lignende. Dette vil vises i kredittsjekken som blir tatt når du søker, og långiver vil se at du på bakgrunn av dette vil utgjøre en lavere risiko enn tidligere. Renten du får baseres på din nåværende kredittverdighet og betalingsevne. Hvis du forbedrer denne, kan du ofte få en lavere rente med bedre lånevilkår.

Hvis du har flere lån hos forskjellige långivere, kan du også søke om å få samlet disse, for å få en bedre oversikt over økonomien din. Å ha mange forskjellige lån å holde rede på, kan være forvirrende og vanskeliggjøre budsjettet ditt, spesielt hvis de har flytende rente. Hvis du samler alle lånene og kredittene dine på ett sted, får du en bedre oversikt, men også muligheten til å reforhandle lånene dine, og muligens redusere den månedlige kostnaden på denne måten.

Et annet tilfelle det er hensiktsmessig å søke om å få samlet alt i ett lån, er om du har tatt mange dyre SMS-lån og lignende kreditter. Disse har ofte en svært høy årlig effektiv rente, som kan medføre mange ekstra kostnader om du går glipp av en betaling. Hvis dette stemmer overens med situasjonen din, anbefaler vi at du søker om å samle lånene dine. Da kan du ofte forbedre lånevilkårene, og den økonomiske situasjonen din.

Frode Berg
Lykke til med refinansieringen!
Vennlig hilsen
Frode er vår ekspert, med 12 års erfaring fra refinansiering av smålån og kredittkortgjeld. Når han ikke analyserer tall, liker han å dra på sykkeltur eller fisketur med familien.