Få penger til å pusse opp hjemme

Vi vil hjelpe deg med å realisere dine drømmer om å pusse opp.

Ønsket lånebeløpet kr.
Nedbetalingstid
Dataene dine er i sikre hender.

LOAN.no er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

5 gode tips til oppussing

Vi i LOAN.no vil gjerne hjelpe deg på veien til å endelig få råd til å gjøre endringer i hjemmet ditt.

Statistikk viser at flere og flere nordmenn velger å pusse opp hjemmene sine, og vi bruker i gjennomsnitt hele 70 milliarder i året på å pusse opp. Det har blitt en trend å pusse opp hjemme. Samtidig vil også hjemmet ditt øke i verdi når du velger å pusse opp, noe som er positivt hvis du senere skal selge.

Lån penger til oppussing


Vi i LOAN.no vil gjerne hjelpe deg på veien til å endelig få råd til å gjøre endringer i hjemmet ditt. Hva med for eksempel å pusse opp stua før høsten og sofakosen kommer tilbake? Kanskje kunne du tenkt deg en ny sofa, rive en vegg for å gjøre stua mer åpen og plassere en peis i stua som du kan dra nytte av mange måneder i løpet av året. Uansett hva du ønsker å gjøre kan du enkelt fylle ut vår søknad og få mer penger på din konto. Du kan låne opp til 500.000 kr og dermed er det mye i stua du kan forvandle. Nedenfor har vi laget en liste over enkle tips som kan hjelpe deg med å fullføre oppussingen og dermed få mest mulig ut av pengene dine.

Lån penger til oppussing

5 gode tips til oppussing

  • Før du starter med arbeidet kan det være lurt å lage en liste over alt som skal gjøres. Når du først går gjennom punktene på listen så gjennomfører du oppgaven helt, så ingenting står halvveis ferdig. Merk så av på listen når du er ferdig med et prosjekt for å kunne føle at du har mestret noe og er snart ferdig.
  • Det er også viktig å ta noen pauser mellom arbeidet. Dette kan gi deg mer motivasjon til å arbeide videre og fullføre jobben. Spis noe god mat og premier deg selv eller de du pusser opp med.
  • Om du velger å pusse opp flere rom samtidig er det lurt å konsentrere seg om ett rom av gangen. Deretter er det viktig å huske på å gjennomføre alt i rommet før du går videre til neste rom. På denne måten trenger du ikke lage hele huset om til en byggeplass, men ha arbeidet konsentrert i ett rom.
  • Når du planlegger å pusse opp er det lurt å finne ut hva som er det viktigste å få ferdig. Puss for eksempel fellesarealer som kjøkken, stue og bad først, før du eventuelt skal pusse opp soverom.
  • Ha det gøy når du/dere pusser opp. Lag for eksempel forskjellige leker og konkurranser hvor vinneren får en premie for å gjøre det beste arbeidet. Oppussing trenger ikke bare å være kjedelig. Du kan også være kreativ og bygge ting selv.

Lån penger til oppussing

Frode Berg
Lykke til med oppussingen!
Vennlig hilsen
Frode er vår ekspert, med 12 års erfaring fra refinansiering av smålån og kredittkort