Forbrukslån – Lån opptil 350 000 kr.

Lån penger til akkurat det du drømmer om.

Ønsket lånebeløpet kr.
Nedbetalingstid
Dataene dine er i sikre hender.

LOAN.no er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Endelig! Et godt online forbrukslån.

Vi synes online forbrukslån skal være gjennomsiktige.

6 gode grunner til at du bør låne

  • Kjenn på friheten med forbrukslån
  • Lån til stort og smått: 5 000 – 350 000 kr.
  • Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til
  • Du trenger ikke stille sikkerhet for lånet
  • Signer enkelt med BankID
  • Lån penger nå og lev ut drømmene dine

Billig lån til forbruk

Vi er eksperter på å formidle norske forbrukslån.

Du søker lån gjennom vårt onlineskjema. Deretter kan du signere lånet på sikker måte med din BankID. Sånn unngår du irriterende papirarbeid og telefonmøter. Du fikser alt direkte fra datamaskinen eller smarttelefonen. Du kan trygt søke lån via nettet, siden vi krypterer alle data. Vi har selvfølgelig et kundesenter som du er hjertelig velkommen til å kontakte hvis du har spørsmål.

Hvilken rente får jeg?

Renten du får er kostnaden du betaler for å låne penger fra en utlåner. Renten og nedbetalingstiden avgjør til sammen hvor mye du må betale hver måned. Renten fastsettes individuelt for hver søknad og er basert på långiverens risikoanalyse. Hvis utlåner mener du utgjør en lav risiko å låne til, vil renten og de månedlige kostnadene bli lavere.

For de fleste privatlån er renten flytende, dette innebærer at den følger og endres i henhold til markedsrenten. Når du sammenligner forskjellige lån bør du ikke bare ta hensyn til den nominelle renten, men også den effektive renten, som også inkluderer andre kostnader som påløper lånet. På den måten kan du få bedre oversikt over hvor mye lånet faktisk vil koste deg.

Forbedre sjansene dine med en medsøker

En vanlig måte å forbedre lånemulighetene på er å søke sammen med en nær venn eller et familiemedlem. Hvis dere er to personer som ønsker å ta opp et lån sammen, kan du søke med en medsøker. Dette innebærer at begge to er ansvarlige for lånet. Medsøkere er ofte par, familiemedlemmer, slektninger eller gode venner som søker sammen for å forbedre lånemulighetene sine. Dette er en fin måte å øke sjansen for å få lån på bedre vilkår.

Hvis du har mange lån og kreditter fra før, kan det lønne seg å samle disse lånene til ett større, billigere lån med lavere rente. Mange långivere gir deg også mulighet til å gjøre dette sammen med en medsøker.

Per Johnsen
Lykke til med lånet!
Vennlig hilsen
Per er eksperten vår på forbrukslån. De siste 6 årene har han arbeidet mer enn fulltid med å gi nordmenn billigere forbrukslån på nett. På fritiden er Per lidenskapelig opptatt av godt, håndbrygget øl og maratonløp – for det meste i omvendt rekkefølge.