Brukervilkår og betingelser

Her kan du lese våre forretningsvilkår. Vi ønsker at du får en god opplevelse med LOAN.no. Her kan du bli klokere på betingelsene våre i forbindelse med en trygg og sikker søknad om lån via oss.

SSL
SSL-kryptering
SSL
Norsk foretak
Datasikkerhet
Datasikkerhet
No spam
Ingen spam

Vi tar din sikkerhet alvorlig!

Vi bruker derfor alltid oppdatert sikkerhetsteknologi. Dette sikrer at alle dine opplysninger behandles sikkerhet og konfidensielt via våre krypterte SSL-forbindelse til enhver tid. Dette er din garanti for at du med ro i sinnet kan fylle ut personnummer, e-postadresse og inntekt.

VIKTIG: E-posten din er trygg hos oss!
Se mer i våre retningslinjer for personvern

Når du samhandler med Firstborn / www.loan.no (heretter LOAN.no) godtar du samtidig våre retningslinjer for personvern og bruken av informasjonskapsler.

En enkel låneprosess med Firstborn / LOAN.no

Når du søker via Firstborn / LOAN.no får du svar på skjermen med det samme. Det er uforpliktende å søke.

VIKTIG:
Din lånesøknad er naturligvis ikke bindende før du har skrevet under. Det er trygt og enkelt å skrive under med din Bank-ID.

Låneopptak

Når du tar opp et forbrukslån mottar du en nedbetalingsplan fra banken som en del av låneavtalen. Den beskriver hvordan nedbetalingen av lånet med renter og gebyrer skal foregå.

Fastsettelse av rentesatsen

Renten fastsettes av banken utifra deres til enhver tid gjeldende rentesatser. Rentesatsen fastsettes i utgangspunktet på individuelt nivå utifra bankens kredittvurdering.

Tilbakebetaling av lånet før tiden

Du har alltid rett til helt eller delvis tilbakebetale lånet før tiden uten ekstra omkostninger.

Kommunikasjon

Det er viktig for oss å sørge for at du får best mulig opplevelse i forbindelse med låneprosessen. Derfor forsøker vi å hjelpe deg så godt vi kan i løpet av hele låneprosessen. Av den grunn kan Firstborn / LOAN.no sende deg relevant informasjon, påminnelser i forbindelse med låneopptakene dine og aktuelle nyheter og tilbud via e-post, brevpost, serviceanrop og SMS. All vår kommunikasjon til deg skal utelukkende betraktes som en service og kan når som helst avmeldes.

Registrering av opplysninger

Alle opplysninger registrert på Firstborn / LOAN.no behandles konfidensielt og kryptert via en SSL-sikkerhetskryptering. Alle opplysninger registrert på Firstborn / LOAN.no vil aldri videreselges til tredjeparter, med mindre i forbindelse med et komplett salg av Firstborn / LOAN.no og herunder den tilhørende kundedatabasen. Kjøper forpliktelser seg i den forbindelse til å opprettholde de samme retningslinjene som beskrevet i LOAN.nos retningslinjer for personvern.

Klagemulighet

Hvis du ønsker å klage over din lånebevilgning kan du henvende deg til kundeservice@loan.no. Forhåpentligvis kan man komme til enighet eller en felles forståelse gjennom dialog. Dersom det ikke skulle lykkes å finne en elles løsning kan du lese mer om dine klagemuligheter her: http://www.forbrukerradet.no/forside/okonomi-og-betaling/bank/bank-misfornoyd/ eller via http://www.finansklagenemnda.no/. Du kan også klage via EU Consumer Affairs

Uenighet og løsing av tvister

Dersom det opptår en tvist mellom deg og banken kan du bringe inn saken din for bankklagenemda via denne hjemmesiden: http://www.finansklagenemnda.no/.

Samarbeidspartnere og øvrige tredjeparter til Firstborn / LOAN.no

Firstborn / LOAN.no samarbeider med banken og mottar provisjon i forbindelse med dette samarbeidet. Firstborn / LOAN.no kan også inneholde eller formidle via e-post, per post, linker i nyhetsbrev eller referanser til de tredjeparter som Firstborn / LOAN.no samarbeider med. Firstborn / LOAN.no kan i visse tilfeller motta provisjon fra disse øvrige samarbeidspartnerne.

Ansvarsfraskrivelse

Firstborn / LOAN.no fungerer utelukkende som Finansagent. Firstborn / LOAN.no er derfor på ingen måte erstatningsansvarlig for forholdet mellom låntaker og långiver.

Firstborn / LOAN.no er på ingen måte erstatningsansvarlig hvis opplysninger eller informasjon kommunisert via hjemmesiden eller e-post ikke nødvendigvis er fullstendige, dekkende eller oppdaterte.

Firstborn / LOAN.no kan derfor ikke pålegges ansvar for skader eller tap, som direkte eller indirekte er pådratt på grunnlag av den informasjonen som er gjort tilgjengelig. Informasjonen skal ikke anses som økonomisk rådgivning.