Søk et billån nå

La oss hjelpe deg med å realisere drømmen!

Ønsket lånebeløpet kr.
Nedbetalingstid
Dataene dine er i sikre hender.

LOAN.no er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Få et godt lån til kjøp av drømmebilen

Elsker du også å sette deg inn i en ny bil? Lukten, lyden og spenningen med en ny bil er vanskelig å overgå.

5 unike fordeler med billån

  • Søk uforpliktende
  • Lån inntil 500 000 kr.
  • Du trenger ikke å stille sikkerhet
  • Du kan låne til en ny eller brukt bil eller annet
  • Betal ned lånet når du vil uten gebyrer

Guide til billån

Vi er eksperter på finansiering av ditt neste bilkjøp. Det vil være en stor glede å hjelpe deg på vei. Et billån trenger nemlig ikke å være dyrt. Ved å søke om et billån på nettet – utenom bilforhandleren – kan man ofte spare mange penger. Vi har som mål å gi deg de aller beste betingelsene, når du er ute etter et billig billån

Alle elsker følelsen av en ny bil. Bare lukten i seg selv er fantastisk. Det er en helt spesiell følelse den første gangen du vrir om nøkkelen, og den skal nytes fullt ut. Men ingenting slår å kjøpe en ny eller brukt bil og vite at du har valgt det best mulige lånet. Det er en god følelse.

Slik finner du det billigste billånet

Guide til billån

Hos oss kan du låne penger uten at du må stille sikkerhet for lånet. Du er alltid velkommen til å søke, uansett om du trenger lån til en ny eller en brukt bil.

Bonusinformasjon: Husk skattefradraget

Husk at du kan få skattefradrag for rentene på billånet. Dermed får du lavere skatt, noe som faktisk er med på å gjøre lånet billigere enn det kan se ut. Vi har laget en guide til hvordan du kan sjekke at du får alle skattefordelene du har krav på.

Martin Gundersen - Ekspert i billån
Jeg ønsker deg lykke til med bilkjøpet.
Vennlig hilsen
Martin er tallknuseren vår; han elsker biler og er ekspert på finansiering av bilkjøp. Martin er gift, har to barn og kjører en VW Passat TDI 4Motion fra 2015.