Sammenlign lån – finn ditt beste lånetilbud

Før du søker om lån er det viktig at du først sammenligner de ulike långiverne markedet. Men hvordan gjør du dette på den enkleste måten? Det vi anbefaler er at du søker via en låneformidler. Da holder det at du sender inn søknad som senere videreføres, sånn at du kan få lånetilbud fra flere ulike banker og långivere. Helt kostnadsfritt!

Hvilke fordeler finnes det med å sammenligne før du låner?

Ved å først sammenligne lån så kan du forsikre deg om at du får det beste tilbudet. Renten og avgiftene kan variere kraftig mellom de ulike långiverne. Den angivne renten er alltid en eksempelrente som først bestemmes etter du søker. Altså må du først sende inn en søknad, før du faktisk kan sammenligne långiverne og bankene. Men å gjøre dette gjennom å sende inn søknader hos hver enkelt bank kan være både tidkrevende og faktisk gi deg dårligere lånesjanser. Dette er fordi ved hver søknad tas det er kredittsjekk og å ta flere av disse kan ses på som et varseltegn for bankene.

Hvilke krav finnes det for å låne via Loan.no?

  • Du må være minst 20 år gammel og folkeregistrert i Norge.
  • Du må ha en fast årsinntekt på over 200 000 kr.
  • Du kan ikke ha inkassoer eller betalingsanmerkninger.

Hvorfor benytte en låneformidler?

Å søke gjennom en låneformidler gjør det både smidigere og raskere å sammenligne lån. Det holder å sende inn èn søknad, samtidig som du kan få lånetilbud fra flere banker og långivere. Søknaden er dessuten kostnadsfri, uforpliktende og det gjøres bare en kredittsjekk. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene kan du alltid takke nei. Denne nye formen av långivning har revolusjonert markedet og økt kundens makt gjennom å gi dem mer informasjon og valgfrihet.

Sammenlign via Loan.no

Via Loan.no sin kostnadsfrie tjeneste sender du inn en søknad som deretter formidles til flere ulike långivere. Du kan søke om lån fra 5 000 til 500 000 kr og tilbakebetalingstiden velger du selv mellom 1 – 15 år. Øk dine sjanser for å få bevilget lån ved å søke med en medsøker. Du kan til og med samle dine eksisterende lån og kreditter til de samme lånevilkårene. Har du noen spørsmål kan du gjerne kontakte oss, vi er her for å hjelpe deg å finne ditt beste lån.