Fire tips for å få godkjent lånesøknaden

Vær klar over at det er uforpliktende å søke om forbrukslån på LOAN.no. Har du bestemt deg for å låne penger, men er usikker på om lånesøknaden din vil bli godkjent? Da bør du lese denne enkle guiden til å få godkjent lånesøknaden.

#1 Ikke søk om et høyere lån enn økonomien din kan tåle

Vi kan tilby lån opp til 500 000 kr, men du bør overveie hvor mye du ønsker å låne. Det har betydning for søknaden din om du ønsker å låne for eksempel 15 000 kr, også kalt et smålån, eller 250 000 kr. Du bør ikke søke om større lån enn din personlige økonomi kan tåle å betale tilbake.

#2 Vurder en medsøker

Hvis dere er to som skal dele forbrukslånet, kan det være en fordel om dere begge står oppført på søknaden. Men det er bare en fordel hvis dere begge oppfyller minstekravene. Hvis bare én av dere oppfyller minimumskravene, er det bedre at bare den av dere som har best økonomi søker. Det er da kun denne personen som står ansvarlig for forbrukslånet og for tilbakebetaling av lånet.

#3 Vær oppmerksom på minimumskravene

Vi har noen få krav du som søker må oppfylle: Du må være over 18 år og ha en husstandsinntekt på mer enn 250 000 kr. Du må dessuten ikke ha betalingsanmerkninger. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å søke hvis du er i tvil.

#4 Velg lang nedbetalingstid

Det kan være en fordel å velge en lengre nedbetalingsperiode. Det bidrar til å gjøre dine månedlige omkostninger på lånet lavere, noe som gir deg et høyere månedlig beløp til disposisjon.